GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maalesef antalyada yaptırmak zorunda istanbula gidemiyor.

Medical park dediler orası iyiymiş ama yorum bulamadım.

@denizdtd hocam protezlik bir durumu yok onun okadar dökülme yok, max 6 - 7k grefte işi biter. Ama fazla fazla düşünüyor 10 - 12k olsun istiyor para sorun değil işte onun için, sadece düzgün biryer bulması önemli.
hocam 6.7 k greft çok fazla bir sayı kaldıki siz 10k greftten bahsediyorsunuz imkansız bu.her greftte 2 yada 3 tel saç olduğunu düşünürsek 10k da toplam 25k saç teli eder.siz bence 6 k yaptırın sonra 10k ları düşünürsünüz.
Bende 6 ay önce bir arkadaşımla yaptıracaktım inanılmaz araştırmalar yaptım ve istanbulda clinicexpert te karar kıldık.fakat benim o sıra bazı sebeplerimden dolayı yaptıramadım arkadaşım yaptırdı aradan 6 ay geçti ve ben şuan arkadaşıma kıskanarak bakıyorum.kesinlikle tavsiye ederim saç ektirdiğinizi kendiniz bile anlayamıyorsunuz.