neoplan37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle haklısınız size yonlendirmek istediğim bır komşumu ikna edemedim. Bu postu da ona okuyacağım anlarsa anlar anlamassa yapacak bir şey yok, iyi çalışmalar...
teşekkür ederim üstadım. komşunuzla aranız iyi olsun boşverin benim optimizasyon yapmam önemli değil

Tutaşı Group adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google ROI nin asparagas istatistiklerine aldanmamak lazım, site hızı satışla doğrudan orantılı mı evet kesinlikle orantılı. Lakin bu istatistiklerde ki kadar değil. Misafiri kaybetmemek adına önemi aşikar. Konuda verilen mesaj güzel lakin verilere dediğim gibi aldanmamak lazım. Herşeyden önce reklamın demografik ayarları ve doğru hedef kitleyi tutturabilmek çok önemli. Konuda bahsettikleriniz artık en son detaylar oluyor ki bu noktaya gelene kadar epey bi reklam bütçesi harcamış olsa gerek müşteriniz.. Bende bir tavsiye vereyim (yeni başlayan e-ticaret girişimcileri için), en başta sunucuya binlerce $ masraf etmenize gerek yok. Konuda bahsedilen seviyeye gelmek en az 6-7 ayınızı belki 1 senenizi alacaktır.
teşekkür ederim üstadım aynen katılıyorum istatistikler %100 doğru sonuçları vermeyebilir.
elbette site açılır açılmaz binlerce dolarlık sunucular kullanmak doğru olmaz. ama shared hostingde de e-ticaret sitesi kurulmamalı bence.

anca test yapmak bişeyler denemek istersen yaparsın. söz konusu satış ve kazanç olduğunda site hızının büyük etki yarattığını bilmek yeterli.