State of Survival: Zombie 8 martta indirdim 20nci level karargah yap 14 dolar diyordu, ilk günlerde az oynadım hemen 10ncu level oldu ancak ondan sonra zorlaşmaya başladı, 10-20 savaş yapıp her binayı tesisi 10ncu level üstüne taşıyıp kahramanları 30 üstüne yükseltip kaptan yapıp ancak 18nci levele geldim huzur puanı odun domates kahraman merkezini yükselt vs çok şey istiyor 1 gün 15 saat sonra 18 olacak kalan süre 500 saat içinde tamamlamam gerek, offor torodan tıklamıştım, ara sıra saldırı yapıyorlar hasar veriyorlar tesis yıkılmazsa 1 haftaya 20nci level olurum herhalde ama şöyle bir durum var üye mailim ile play mailim farklı ondan bir sorun olur mu acaba click pendding e duruyor alabilirsem bu ödülü başka telden tekrar deneyeceğim aslında hızlandırıcılar vs var idareli kullansam 1 haftada b seviyeye gelmiştim, ben oyunu açıp 1 saat vs oynayıp kurulum yapılırken kapatıyorum açınca bakıyorum mesela uyuyacağım zaman hızlandırıcı kullanmıyorum çünkü uyanınca işim olabiliyor zaten oynayamıyorum mecbur bekleyecez kendi kuruyor sonra iş olmayınca hızlandırıcılar çok işe yarıyor hızlıca herşeyi kuruyorsun. möller ve eltee kimse beni birliğe almışlar boyuna sandık gönderiyorlar hızlandırıyorlar aslında takım kurup herkes birbirine yardımcı olabilir.

call of anita 5 yıldızlı hero bul diyor summon çekilişi 85 çekilişe 5 yıldızlı hero garanti yazan yer var, elmas vs çeşitli ikonlar toplayıp çekilişe katılyıorsun o 1 ay oldu 14ncü level yüzlerce oyun oynadım herşeyi kurcaladım o 5 yıldız çıkmadı onlarca 4 yıldız hero oldu onu tavsiye etmiyorum ama oyun güzel.

Başka oyunları da denedim ödülü az ama he tuzak gittikçe zorlaşıyor.

O 250 dolar çekilişe de mail açıp ip değiştirip tarayıcı değiştirip girdim hep 25 cent çıkıyor, borsa vs uygulamaların çoğuna zaten üyeyim yeni üyeliğe ödül veriyorlar, anket ödülü de hiç çıkmadı uygun anket yok diyor.