1- Öncelikle R10 bir ticaret forumu. Öncelik ticaret. Ticareti yapılan hizmetler ile alakalı içerik olmaması kadar normal bir şey olamaz. Bu size neden bu kadar garip geldi anlam veremedim.

2- Bedava olan, biraz uğraşsam kendim yapabileceğim bir çok şeye sırf zaman harcamamak için 5₺, 10₺ gibi paraları her zaman ödüyorum. 10₺ vermek istemeyen dediğiniz gibi Google'a girer 3 dakika arar, 10 dakika öğrenmeye vakit ayırır, 17 dakikayada yapar totalde 30 dakikaya bedavaya getirmiş olur. Ben 10₺ ödüyor ve geçiyorum, bir çok kişi gibi. Bu yüzdende bedava olmasına rağmen ucuza satılan ürünler var.

3- Konuya sizin düşüncenize zıt yönde her yorum yapana "yazdıklarımı okumadınız mı?, okuduğunuzu anlıyor musunuz?, okumayı öğrendiğiniz mi?, hayırdır vergi memurumusunuz?" tarzında yanıtlar vermişsiniz. Bu tavır doğru bir tavır değil. Hem sizin yanlış anlaşılmanıza ve tanınmanıza neden olur hemde insanlarla iletişiminizi zorlaştırır.

Sonuç: Tavsiyem hayatı kendiniz için bu kadar zorlaştırmayın. Hayat çok daha basit. Bu sorular zamanında benimde aklıma geldi ve toplamda 5 saniyemi harcayarak kafamda çözümledim ve hayatıma devam ettim.