Arkadaşım türknet kullanıyordu türktelekomda sözleşme bitti firma arıyordum bana türknet geç dedi çok araştırdım netspeede denk geldim hatta facebookta gördüm oradan mesaj attım numara bıraktım yanlış olmasın 15 dkya falan beni aradılar baya konuştuk karar verdim netspeede geçiş yaptım 1 yılı aştı 2 kişi getirdim netspeed'e 5+5 12 ay boyunca indirim alıyorum ben memnunum 1 kere kopma yaşadım(bu da bölge kaynaklı çalışma varmış yani bölgede bir kesinti vardı) bu sürede aramak istemedim netspeed online işlemlerden destek bıraktım ona da hızlı dönüş yapıyorlar hafta sonu dönüş uzun sürüyor ama hafta içi baya hızlı onun harici arayınca da gayet iyiler hız 75 alıyorum 70 -75 arası gidip geliyor ben oyun oynamıyorum upload da 7.7 alıyorum gayet uygun benim için. oyun için biraz değerlerin yüksek olduğunu bende duydum ben oynamadığım için net bir bilgi veremeyeceğim yakınlarınız da kullanan varsa bir bilgi almanız da fayda var. ben netspeedde gayet memnunum. oyun oynayacaksanız pingte sorun yaşamayım diyorsanız iyi değer verebilecek firmada türktelekomdur diye düşünüyorum.

Ek olarak Netspeed'e karar kılarsanız referans kodu verebilirim.12 ay boyunca 5 tl size 5tl bana faturada indirim sağlıyor . Bir uygun fiyatlı firma da gibirnet forum da falan kullananlar memnundu uygun fiyatlı oluşu da önemli diyorsanız bakabilirsiniz.