Off topic burası, onu geçtim forum sitesi. Siz benim düşünce hakkımı elimden almaya mı çalışıyorsunuz?
"Anayasanın 26. maddesinin 1. fıkrasına göre Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar."
Lütfen yaptığınız yorumlara dikkat edin aksi halde hakkımı yasal yollardan ararım. Beni yönlendirmeye hakkınız yok. Yasal olduğu sürece, forum kurallarına uygun olduğu sürece istediğimi yazma hakkına sahibim.
Herkes düşünce ve kanaatlerini
başkasının düşünce hakkını kısıtlamadığı sürece ifade hakkına sahiptir. Siz insanlara hakaret etmeden konuşmayı öğrenmelisiniz öncelikle. Yoksa hakkınızı aramak adına başvurmayı planladığınız yollar size söylediklerinizin yanlış olduğunu, insanların fikir ve hürriyetlerinin başkasının alanına girinceye kadar geçerli olduğunu sert bir dille anlatır. Benim söyleyeceklerimi bana söylemeniz ironi yaptığınızı düşündürdü bana. İnsanlara hakaret etmeden önce birkaç kez daha düşünün ve yorum yaparken kullandığınız dili ölçüp tartarak yorum yapın. Konuma geçerli, mantıklı yorumlarınız yoksa yazmanızı istemiyorum. Devam ederseniz engellemek durumunda kalacağım.