Konuyu canlandırayım hala kullanan varmı ben Qnbfinans bank aracalığı ile ücretsiz olduğu için aldım fakat sorulara cevaplar 2 günü buluyor menüleri ve kullanımı çok zor geldi
Bu arada kendim muhasebe programı sattım ve entegraston programıda kullandım bu tarz programlara aşina olmama rağmen
Hayırlı olsun bende 6 aydır kullanıyorum. Finansbank aracılığıyla aldım paketi. Teknik destek çok geç cevap veriyor. Bazen 3 günü geçiyor bazen pazar günü bile cevap veriyorlar. Niyetleri kötü değil yardımcı olmaya çalışıyorlar fakat yetişemedikleri aşikar. XML dosyamı istedikleri formata göre convert edip sistem yükledim. Bilgisayar programlarına hiç yabancı değilim pek çok programı saniyeler içinde öğrenebilirim ama saçma sapan bir entegrasyon sistemleri var. hala aşina olamadım. xml yükle. kategori eşleştir ürün eşleştir varyantlı ürünse varyant eşleştir marka eşleştir çok çok zaman alan işler. her pazar yeri için her kategoriyi tek tek tekrar eşleştirmek ölüm. hele ki detaylı ürün satıyorsanız özellikler içeren, bunları tek tek ürün eşleştirerek giriyorsunuz. Diğer entegrasyon şirketleri de bu şekilde mi çalışıyor merak etmiyor değilim... Tüm ürünlerim varyantlı ve 4 gündür varyant eşleştirme sorunu yaşıyorum. Paneli sadeleştirip bazı şeyleri otomatikleştirseler çok daha iyi olacak.