Site adresi : P.M den sorabilirsiniz. Bence hangi site olduğu belli.
Sitenin aylık getirisi: Minimum 2.500 - maksimum 4000. Toplamda online satışların ve son 1 ayda ki banka transferlerinin kaydıyla 13 bine yakın.
İstediğim fiyat : 220.000 ₺ dir. Dolar mı yazsaydık neyse.
Sitenin açılış tarihi: 3 Kasım 2021
DA / PA Değerleri: -
Kategori, sitenin içeriği nedir: Görsel ve stok video indirme uygulaması otomatik.
Günlük hit sayısı: 100
Ziyaretçi kaynağı: Google , Yandex ,R10 vb webmaster forumları ve grafik siteleri.
Domainin yaşı: 1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet tüm site içeriği ile satılık.
Hosting dahil midir: Hayır.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır.
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet kendim yazdım her bir satırını sizin olacak.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok.

İlginç bir proje güzel bir proje basit bir admin panelimiz var. Daha güzelini kodluyorum. Üyeleri yönetebiliyorsunuz. SMS entegrasyonu mevcut. Shopier , payizone gibi ödeme entegrasyonları var. Bayilik sistemi mevcut. Bayiler bakiye yüklüyor. Üyelik süreleri bitenlere otomatik indirim tanımlanıyor. Site içerisinde kullanıma göre ağaç diken minik bir kod parçacığı da mevcut. Kendi Google Chrome eklentimiz mevcut. Masaüstü versionuda mevcut ama kullanılmıyor.

Sistem her geçen gün büyüyor. İlgilenildiğin de daha fazla satış yapılabilir. Satılmayabilir de canımız sağolsun. Bu fiyata satılmazsa önümüz deki aylarda çok daha yüksek bir fiyata satmayı deneyebilirim. Satın alan arkadaşa 2 ay kadar sistemi öğretmek olsun. Teknik destek olsun veriyor olacağım. Satış ve müşterilerle ilgilenme kısmını ona bırakıyorum. Bunun için kar dan pay verip çalıştırabileceğiniz kişileride öneririm isterseniz. Kendi projelerimde hep başka insanlarla çalışırım. Dolayısıyla böyle hocam.

İstanbul içi görüşerek bu alışverişi yapabiliriz. Noter üzerinden de gidebiliriz. Para almadan bir şey devretmem zaten bir ismimiz var. Yeni aklımda fikriler var onun için kullanabilirim parayı öyle işte. Türkiyede ilk bu işi yapan insanların belki taklit etmek istediği bir proje kendisi. Siz bilirsiniz. Detaylı iletişim için P.M atabilirsiniz.