Bende bu konu vasıtasıyla birkaç şey yazayım. Yaşın henüz küçük yolun başındasın umarım hatanın farkına varmışsındır. Geçende aynı şekilde xenforo.gen.tr ye ait 500 TL değerinde ki temayı 250 TL ye kurabilirim diyen birini görmüştüm r10 da bunları o an arkadaşların yüzüne vuruyoruz fakat arkaplanda neler dönüyor hiç bilmiyorum. İnan müşterilerim sayesinde sektörde ki her türlü tema ve eklentiye erişim sağlayabilir bunları çekebilirim fakat müşterim xenforo.gen.tr da olan bir temayı eklentiyi istiyorsa ya yol gösteriyorum şöyle alabilirsin diye yada gidip ben satın alıyorum. Şimdi sana soruyorum biz enayimiyiz? Hayır sadece emeğe saygı gösteriyoruz..
@netr0n; hocamın temasını anlatmak için bile 1 saat video çektiğini düşünürsek temada ki emeğin nasıl hakkını vereceğiz.
Buradan da xenforo için fiyat alan arkadaşlara birkaç şey söylemek istiyorum. Umarım bu konu sayesinde neden size yüksek gelen fiyatlar verdiğimizi anlamışsınızdır sadece xenforo değil hayatın her yerinde ucuz=kalitesiz hizmet olarak geri dönüyor malesef.