silver medyayla karşılaştıralım istersen. Akılda kalıcı ? herhangi bi kelime koyup yanına medya koysan o bi smm panele çarpıyor.
Büyük bir teknoloji firmasının adıyla benzerliği yanı sara, FARK gibi güzel bir kelimeyi yer alıyor.
Eleştiriyi anlarım fakat yorumunuzu o kadar samimiyetsiz buldum ki sadece yazmak için yazılmış gibi bir şey.
Edit BKNZ:
goldmedya .com satışta
bronzmedya .com aktif
elmasmedya .com aktif
Dostum kafan mı iyi ?
Silvermedya alan adı 2016 dan beri .org tan aldım daha piyasaya girerken bir hevesle aldım daha sonrasında domain uzantısı .com a boş düşerken aldım. Ben bu domainle iş yapmıyorum forumlarda dostum merak etme sen. Sadece bu piyasada daha smm ler yokken ben 6 yıl önce alıp kendi müşterilerime iş bağlıyordum xx.xxx kazançlar elde ediyordum. 2-3 müşteri ile bu yüzden benim markalık bir domaine ihtiyacım yok. Ayrıca ben zaten benim domainim on numara demedim sözü nasıl buraya çekebildin ilginç cidden ? Sana iyi niyetle yazıp sormak istedim ama bunu kötü olarak algılayıp lafı başka yöne çekebilecek art niyettesiniz belliki. Yazmamdaki amaç türkçe okunuşu medya olan kelimeyi ingilizce alıp yani media yazıp yanına türkçe kelime olan farkı eklemeniz yani türkçe ve ingilizce kelimeleri birleştirmeniz garip geldi. Çoğu insan domaini medyafark olarak aratabilir bu düşünce ile yazdım ama böyle düşünmüşsünüz
Yazı dilinden samimiyet arayacak veya samimiyetsizlik bulabilcek bir düşünce yapısına sahipseniz gerçekten helal olsun dostum sana.