Merhabalar, ben kendisinden satın aldım ve sorunsuz kullandım şu an lisansım olmasa kesinlikle alırdım. Hayırlı satışlar 😊
Teşekkürler hocam.
- - - - -
Satın almak isteyen ya bana kendisi Gmail hesabı verir ya da ben Gmail hesabı açarım. Adobe'de açacağım hesabı da kendi isim soy ismimle açıp lisansı ona tanımlayacağım.
Lisansta sorun yaşanması mümkün değil, senelerdir kendim de kullandım, başkasına da verdim. Piyasada satılan key kodlarla karıştırmayalım. Binlerce sanatçı her sene kullanıyor, hiç sorun yaşandığına dair paylaşım görmedim.
Adobe hesabını kendi isim soy ismimle açma sebebim, olur da lisansta sorun yaşanır ileride, Adobe ile iletişime geçince, senin hesabının ismi niye Ahmet değil de Mehmet demesinler diye önlemimizi alacağız sadece.
Eğer ortaklaşa almak isteyen 2 kişi olursa konunun altında yorum yapıp ortak arayabilirler. Hatta bu konuda emin olmamakla beraber, 1 PC ya da Mac + 1 PC ya da Mac (yani toplamda 2 bilgisayar) + 1 de iPad'de kullanım hakkı var bildiğim kadarıyla. Ben sadece iPad'de kullanacağım diyen de olursa 3 ortak da olabilir. (Ama satın alacak kişi iPad ile beraber 3 kişi oluyor mu teyit etsin, benim kesin bilgim yok.)
İlk tercihim 1 kişiye vermek ve alan kişinin, isterse, aldıktan sonra kendine ortak bulması.