Eyvallah teşekkür ederim. Ancak Sonuç itibari ile proje hakkında Çok detaylı bilgiler paylaşmaya çalıştım. Forumda bugüne kadar samimi kaç konuya denk geldiniz. Benimle iletişime geçmekten çekinmenize gerek yok. Verilen fiyatın yarı fiyatı yada daha azı fiyat verenler için yazılmış bir uyarıdır. Site + adsense + sosyal medya hesapları + + + gibi bir çok ekstrası olan ve ciddi emek verilmiş. Geleceği parlak bir siteden bahsediyoruz. Forumda satışı yapılan adsensesi bile olmayan sitelere 2 ile 2.5 arası fiyat isteniyor. Adsense hesapları deseniz almış başını gidiyor. Ben projesi ile birlikte seo çalışmaları anahtar kelimeleri hatta sektör ile alakalı tüm çalışmaları ile birlikte satışa çıkardım. Üstelik acil ihtiyaç olduğunu belirterek. Siz teklifinizi öldürmeden yaptınızda ben size bir tabir mi yükledim. Yapmayın gözünüzü seveyim. Peki madem ciddisiniz yapın teklifinizi bende sizi daha iyi tanıyayım. Çok merak ettim böyle emek verilmiş bir siteye ne kadar değer biçiyorsunuz. İletişim adresim açık, ister arayın ister yazın. Benim size bir indirim yapabilmem için sizin bana bir teklifle gelmeniz daha doğru olmaz mı?

Gezinticocuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu kirletmek değildi amacım,ticaretim site alıp satmak zaten. Ciddi alıcı olmasam zaten size bu kadar yorum yapmazdım. İletişim adresiniz gayet açık ancak size teklif vermekten korktuğum için böyle bir şey belirttim. 5500₺ yazılarak öezarcışara göre değil demişssiniz. Nasıl bir teklif vereyim ? Neyse hayırlı satışlar,siz benim önerimi dikkate alsaydınız indirim yapacaksanız pm alayım dedim. Söz konusu değil sanırım. Teşekkür ederm umarım ticaretiniz başrılı bir şekilde sonuçlanır.