sabit görüntülüden kastınız nedir? tek bir görüntü üzerine anlatım mı? şöyle düşünelim: "ben neyi izlerken keyif alırdım?" şahsi olarak tek fotoda bir şeyler anlatan bir videoyu ben izlemezdim ama içeriğin izlenme süresi ile alakalı önerme. siyah ekranda bile olsa anlatılan şey ilgi çekiyorsa tabi ki izlenir ve önerilir. o yüzden bana göre görsel olarak hareketli şey daha ilgi çeker ve izlettirir. bunun teknik anlamda bir etkisi olduğunu düşünmüyorum sadece insan üzerinde olumlu etki sağlayacağı ve daha fazla süre ekrana baktıracağı için önerme daha fazla olacaktır. ama birden fazla foto ile anlatım yapılırsa bence sorun olmaz. detaylı olarak yapmak istediğin türdeki video demosunu yorum atarsan bir fikir yürütebilirim. ama dediğim gibi şahsi fikrim olacak. neticede youtube'un ben de sıradan bir kullanıcısıyım. tek fark çok fazla kişinin hareketini panelden görme şansım oldu.
Hocam çok teşekkür ederim dönüşünüz için. Sunacağımız içerik ses aslında. Eski radyo kayıtlarını sunacağız. Bir kaset animasyonuyla mı yoksa ses kaydının albüm kapağıyla sabit mi sunsak diye bir ikileme düştük. Algoritmik olarak hareketli görüntünün ek bir avantajı olmadığını anladım yazdıklarınızdan. Aslına bakarsanız bu eserleri dinleyenler zaten büyük ihtimalle sekmeyi küçültüp arkada çalsın şeklinde dinleyecek. Tekrar çok teşekkür ederim destekleriniz için.