eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı olsun. bir gelibolu aşıklısı olarak oralarda olsaydım size çok işinzie yarayacak tahtalar masalar ofis mobilyaları verirdim. defolu ama temiz ve kulllanılabilir.gördüğüm kadarıyla siz anlıyorsunuz atölye işinden. kesip biçerdiniz yararlı şeyler yapardınız. sık sık bilgi verin ilerleyişinizden takibe alacağım.

bu arada keçilerinizin cinsi Saanen mi
Teşekkür ederim, bir çok hobi ile ilgilendiğimden elimden baya iş geliyor. Evimde alet çantaları, matkap, hırdavat ürünleri, spiral kesme, hilti dahi bulunuyor.
Hobiler ve farklı işlerle uğraşırken evdekiler ikide bir farklı şeyle uğraşıyorsun diyordu. Bende her bilgi zamanı gelince kullanılır diyordum.
Hesapları bir süredir kahvede açıyorum, çay parası çok gidiyor. Kendime yer hazırlamak çok avantajlı. Evde çocuklar rahat bırakmadığı için kaçıyorum resmen. Bu şekilde sabah akşam düzenli çalışabileceğim yerim olacak.
Semaverimi de götürüp bol bol çay içebileceğim.

aldığım malzemelere 50 tl harcadım. Sandalyeyi kahveden aldım ücretsiz.

Farklı şeylerle uğraşmak beynin gelişmesini ve farklı fikirler üretebilmesini sağlıyor.

ek: keçim oğlumun doğumunda komşudan hediye olarak geldi yavruyken. İlk yıl tek 2. Yıl üçüz doğurdu (3 dişi, 1 dişiyi takas ettik erkekle) 3 keçimiz 3. Senede 5 yavru yaptı. Satmasam seneye onu geçecek.
Çok bereketli keçimiz, hala peynirini yiyoruz. Şimdi oğlum ve kızıma süt, peynir, yoğurt stoğu olacak.

açıkçası çok güzel bir hayatım var ve aklımdaki planları gerçekleştirebilecek zamanım.