Merhaba, aktif olarak yaklaşık 25 markaya hizmet veren butik bir ajansın ortağıyım. 5 Kişilik bir ekip olarak işleri sürdürüyoruz.
Benim görevim muhasebe, kurumsal firmalarla ilişkiler, web site ve yazılım tarafı
Ortağımın görevi muhasebe, video çekim,montaj kurgu, çalışmış olduğumuz yiyecek içecek firmaları, gece hayatı ve restorantlarla ilişkiler
2 grafik tasarımcı, 1 sosyal medya yöneticisi ekip arkadaşımız var.
Bazen işler gözümde öyle bir büyüyor ki nereden başlayıp ne yapacağımı bilemediğim için 1-2 günüm boş geçiyor. Bir türlü işin içerisinden çıkamıyorum fakat iş teslimine 3-4 gün kala günde 2-3 saatlik uykuyla işi yetiştirip teslim ediyorum. Kafa dağıtmak istediğim zamanlarda ufak bir viski alıp çalışırken içiyorum veya 1 maç csgo oynayıp işime öyle devam ediyorum.
Sorun sanırım iş planlamada fakat programlamada eski usul kara kaplı defter kullanmaktayım ToDo gibi programlar bana biraz zahmetli geliyor.
Siz işleriniz yoğun olduğu zaman verdiğiniz aralarda ne gibi uğraşlarla ilgileniyorsunuz? veya kafa dağıtmak, odaklanmak için ne tür aktiviteler yapıyorsunuz?