aponkral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorun yok. Sizin pay çıkardığınızı düşündüm. Kendi benzer konunuza bağlantı vermişsiniz. Ben de sizin konunuza kendi konuma bağlantı vererek eşitlik sağladım.

Bu bildiğin reklamdır. Kişi Plesk Trial Otomasyonu konusunda lisans süresinin bittiğini ve bu otomasyonun nasıl kurabileceğini sormuş. Siz ise soruya cevap vermek yerine kendi konunuza yönlendirmişsiniz. Bu da yardımcı olmaktır ancak bir reklam da mevcuttur. Bunu reddedemezsiniz.

Oysa ki "Web sitesinde yer alan komutlardan istediğiniz birini sunucunuzda çalıştırarak kullanabilirsiniz." demek yerine kendi konunuza yönlendirmek suretiyle yardımcı olmuşsunuz.
Merhaba aponkral,

https://www.r10.net/cpanel-plesk-dir...-anahtari.html adresinde sürekli ihtiyaca göre plesk trial key yayınlarız. Bu yayın içeriğinde nerede reklam gördünüz çok merak ettik. Ekran görüntüsünü attığınız kişi trial key i kullanıp teşekkür etmiş ancak siz "reklam yapmışsınız, bir reklam var" diyorsunuz. Sizin algınız ile bizde şunu yayınlayalım o halde;

Bizi hedef alan ilginç ve anlamsız bir konu açmışsınız. İyi niyetli olmamanız ve farklı bir psikolojide olmanız nedeniyle sizinle daha fazla muhatap olmayacağız.

İyi çalışmalar.