CliaWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Açıkçası bu konuda konu sahibinin hedef aldığı biz miyiz anlamadık. Ancak etiketlemeye göre biziz gibi görünüyor. Konu sahibi şahsı tanımayız veya ticaretimiz yoktur. Şahıs yani aponkral adlı kişinin bizim yıllardır blog makaleleri yayınladığımızdan ve bu makaleleri ihtiyaca göre paylaştığımızdan haberi olmasa gerek.

Şahıs bizi paycılık ile suçlar iken (o nasıl oluyorsa) kendi plesk trial reklamını bizim konumuzda https://www.r10.net/cpanel-plesk-dir...-anahtari.html adresinde görüldüğü üzere yapmaktadır. Bizi yardım makelelerinden pay çıkarmak ile suçlayıp, bizim reklamsız konumuzda kendi reklamlı linkinin ne işi olduğunu açıkçası anlayamadık. Bu davranışlara bir anlam getiremedik maalesef. Şahsın iyi niyetli olmadığını düşünüyoruz.

İyi çalışmalar.
Sorun yok. Sizin pay çıkardığınızı düşündüm. Kendi benzer konunuza bağlantı vermişsiniz. Ben de sizin konunuza kendi konuma bağlantı vererek eşitlik sağladım.

Bu bildiğin reklamdır. Kişi Plesk Trial Otomasyonu konusunda lisans süresinin bittiğini ve bu otomasyonun nasıl kurabileceğini sormuş. Siz ise soruya cevap vermek yerine kendi konunuza yönlendirmişsiniz. Bu da yardımcı olmaktır ancak bir reklam da mevcuttur. Bunu reddedemezsiniz.

Oysa ki "Web sitesinde yer alan komutlardan istediğiniz birini sunucunuzda çalıştırarak kullanabilirsiniz." demek yerine kendi konunuza yönlendirmek suretiyle yardımcı olmuşsunuz.