ŞOV için olduğu düşünülüyorsa, konunun silinmesini rica ediyorum hocam.
Kimseye böyle bir şey yapma niyetim yok. Ticaret veya normal hayatınızı bilemem fakat kişiliğinizi 2 mesajda algılayabiliyorum.
Önce ofansif bir mesaj atıp, ardından da ŞOV Yapıyorsunuz diyen ben değilim, saygılar.
Aşağıdaki mesajımdan ne anladınız? Siz bir konu açmışsın ız ve HAKSIZ OLAN sizsiniz. İnsanları opansif vs vs yaftalamak ta ne? Eleştiriye gelemiyorsan ve çevrende şak şakçı doluysa kusura bakma benim yorumum bu... Tek kelimeyle haksız olan sizsiniz. Çünkü hesabı kendi üzerinizden kullandırtmış bunu takip etmemiş veya sorumluluga ortak olmuşsunuz.
Eğer suçlu birileri varsa kusura bakma ama başkası kadar sizde kusurlusunuz..
İnsanları yaftalamayın. Eleştirye açıksanız bu tarz konular açın hocam... Seni tanımam görmem. (:
"Benim anlamadığım durum şöyle: Bir ortaklık kumuşsunuz ve bu ülkeyi adaletli bulmuyorum.. Hırsızla ortaksanız sizde hırsızsınız.
Çalışma hayatı risklerle dolu ve siz risk aldıgınız için suçu kendinizde değil de forumda görüyorsanız zaten sizin burada üye olmanız bile herkes için sorun..
Dışarıdan üyeliksiz mesajları okumanız en yararlı sizin için..
Mahkemelik bile olsanız ilk içeri atılacak olan sizsiniz. Heabınız üzerinden dollandırıcılık vs yapıldıgı ve buna kendi rızanızla izin verdiğiniz için. Size diğer hayatınızda başarılar..."