Satışı ben yapmadım. O zaman problem yok?
Espiri dili anlayışınız bu durumda gerçekten az da olsa yüzümü güldürdü fakat maalesef dediğiniz gibi olmuş. Yaşım yetmediğinden bilmiyorumdur.
Ama platformu bırakacağımdan da böyle bir konu açmak istedim telefon numaram orada zaten ulaşmak isteyen ulaşabiliyor.
Şikayet konusundaki kanıt PM görüntüsünde "devir ettim" yazmışsın, buraya açtığın konuda ortaklığını beyan etmişsin şimdi satış yapmadım diyorsun ama satış yaptığın vatandaş seni muhattap alıyor ve üstelik r10'daki ticaret sicilinde negatif dönüşlere bakıldığında satış yaptığın insanların yazdıkları da açıkça ortada yani satış yapmışsın/aracılık etmişsin. Bu yüzden ifadelerin çok çelişkili. Bu işten bu şekilde sıyrılamazsın yaşının küçük olduğunu söylemişsin benden sana bir tavsiye olsun bu konu mahkemeye taşındığında uzun sürecektir ancak kesinlikle şikayetçi müşteri bu davayı kazanır.
Üstelik şirketinin bu mağduriyetten doğan zararının mahkeme tarafından tespiti için bilirkişi istediğinde bu talep de kabul edilir ve sonrası sana yazık olur.
Sorumluluğu üstünden atmaya çalışmak yerine, eski ortağın her kimse ulaş, bu site/veri nerede barındı, nereye taşındıysa araştır öğren ve yedeklere ulaşmak için elinden gelenin en iyisini yaparak şikayetçi olan arkadaşı kazanmaya çalış. En azından birlikte hareket etmeye çalış ki bir şeyler çabaladığını göster. Burada istediğin kadar problem yok desen de senin açından problem büyük.