Merhaba,
Yanlış bilgilendirme yapmıyoruz. YouTube'un Para Kazanma özelliğini aktif edebilmek için sizlerden şartı 1000 abone ve 4000 saat izlenme süresine ulaşmaktır. İlettiğiniz görselde saatin limit altına düşüp düşmemesi "İncelemeye engel değildir." şeklinde bir tanım var, ancak inceleme yapılsa da saat ve abone limitini doldurmamış olmak PK özelliğinin aktif olması için bir engeldir. Eğer limit altına düşmek bir engel olmasa ve her kanalın bu durumda para kazanma özelliği açılsa; emin olun birçok kullanıcı, sadece 3-5 gün kalacak orta kalitede ucuz hizmetleri satın alır ve ardından PK özelliğini açarak sonrası ile ilgilenmezdi.

Mesajımızı tamamen arkadaşımıza yardımcı olmak amacıyla ilettik; 600 saat gibi düşük düzeyde ve paketlerimizin "minimum 1000 Saat" sınırını karşılamayan miktarda izlenme için bir kazancımız olmaz. İstenecek ücret normal satış fiyatının da altında olacak ve herhangi bir kazanç amacı taşımayacaktı.
Daha önce defalarca açtım ben ona göre doğru bilgilendirme yapıyorum. Engel değildir diye bir ibare yok açık açık yazılmış YPP başvurusu sırasında şartları karşılıyorsanız kanalınız incelemeye alınır.
Eşiğin altına düşüp düşmemesi önemli değildir.