İlk olarak aranma hacmine 100K demedim. 10-100K arası dedim, konuyu okuyun önce. 2. olarak ha şöyle doğru görseli atın, Semrush kullanmayı bilmenize sevindim 😁 Domain hakkında görüşlerinizin başımın üstünde yeri var ama yanlış bilgilendirici bir görsel paylaşıp hala üste çıkmaya çalışmanız komik ve ayıp. Eminim boşta görseniz almazdınız hocam eminim

Korkmayın sektöre yeni girdim, ekmeğinizi elinizden almayacağım. İnsanların domainlerine dil uzatmaktansa kendi işinize bakarsanız sevinirim. Domain değerlendirme konularına ben de bakıyorum, kötüyse bile arkadaşın hevesi kırılmasın diye yorum yazmıyorum. Önce kendinizde bu etiği geliştirin. Domainlerin satış makbuzlarını 1 ay sonra tarafınıza atarım 😘 Hadi iyi forumlar.
Domain sektöründe kimse kimsenin ekmeğiyle oynama şansı yok. Herkes nasibi yer. Sen gelen yorumlarla çok gaza gelmişsin sadece. Sektöre gir girme bu hiç kimsenin umrunda değil ve emin ol kimsede korkmaz. Halen dil uzatmaktan bahsediyorsun.
Domain değerleme konusuna fikrimi belirttim sadece eleştirilere açık değilseniz çok ciddiyim domain değerleme kategorisi açmayın. Kötü domaine kötü tabiki diyeceksin bunun etikle ne alakası var?
Ben domaini satamazsın dedim mi ? Niye kendinizi bu kadar kasıyorsunuz. Bana göre iş yapmaz sana göre iş yapabilir.