Merhabalar iyi çalışmalar,
TTNET ........ Abone/Hizmet numaralı internet hizmeti kullanıcısıyım. 1-2 haftadır evimde sürekli internet bağlantısı kopma sorunu yaşıyorum. Ttnet müşteri hizmetlerini aradığımda onlarda bir sorun olmadığını hatta ve hatta günlük 90+ üstünde internetimde kopma sorunu olduğunu kendileri söylediler. Bu durumda bende internet hizmetimin iptalini talep ettiğimde benden 230TL gibi bir cayma bedeli çıkarttılar. Hem bana internet hizmeti sunmadıkları gibi hem de cayma bedeli çıkartıyorlar.
Ben bir yazılımcıyım ve evimde proje geliştiriyorum ancak son zamanlardaki internet sorunum yüzünden kendi şahsi telefonumun internetini kullanmaktayım. Bu durumu ttnet müşteri hizmetleri yetkilisine anlattığımda herhangi bir işlem yapamadıklarını sadece teknik ekip yönlendireceklerini söylediler. Daha geçenlerde teknik ekip evime gelip kabloları, modemi ve dış kutuyu kontrollerinde bir sorun olmadığını kendileri de söyledi.
Sorun devam ettiği halde oluşturulan teknik destek talebini "çözümlenmiştir" olarak kapattılar.
Ben bu internet hizmetinin iptalini istiyorum ve cayma bedeli gibi fiyatları ödemek istemiyorum