egnatia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neyse topic amacına ulaşmış, reklamlar, listeler, müzik repertuarı gibi sıralanmış. Biz de yedik. Maalesef R10 yönetimi de yedi .

Hangi din, inanç ve kültür olursa misyonerliğe izin verilememli. Bu R10 yönetiminin bence ayıbıdır.

Beni bu fikrimden dolayı atmakta serbesttirler tabi Ama yukarıki mesajlara bakıp bunu anlamayacaklarsa moderasyon yapmamaları gerek. Cidden zarar verir!! Forum da herşey konuşulsıun forumu ise amaç yitirilir.

Amaç hangi din, mezhep değil, burasının yeri değil ve insanları saf konu başlığı açıp olaya girmemeyi savunuyorum. Hoş gençlik yolsuz, ver eline 3 5 kuruş yapsın yolunu, açsın topicini, yersen ye. Onlar da haklı tabi

Ben de bir kaç bişi koyayaaım madem..

Aşağıdaki Kızılderilice 10 numara ilahi bak ) Liste falan da yok . Adam "kah huh, kulki, mulhi, kafada tüyler falan "10 numara söylüyor. Ben dinledikçe kendimden geçiyorum mesela. Bundan da zevk alalım dinleyerek. (yersen tabi)

https://www.youtube.com/watch?v=QLKJrwNy46E

(bak şimdi misyonerlik yapanı değil, ironi yapan ben atılır belki günah keçisi gibi. Reklamın iyisi kötüsü olmaz tadında dursun mesaj durumu varsa, bu foruma yakışan konu değil.. "sanmam ama" )))))))))))))) )
Onu bunu bilmem taraf tutmuyorum ama bu arkadaşın problemleri var galiba herkese bir laf atıyor
arkadaş istiyen istediği konuyu açar yorumu yapar seni bağlayan durum ne başka konuya git herkese laf yapıcaksan rahatsız olduysan yani görmezden gel konuyu rahatsız olduysan yanlış birşey gördüysen reportla ama bu kadarı fazla herkese bi muhalefet üst perdeden konuşma gibi durumlar sergiliyorsun