SEMrush Google'ın babasının oğlu, Ahrefs de dayıoğlu tamam hocam. Ben 12-13 yıldır hiçbir şey bilmiyorum en iyi SEO'cu sensin, her siteyi SEMrush ve Ahrefs ile zirveye çıkartıp Search Console verilerine kadar görebiliyorsun. Çok haklısın özür dilerim. Hatta SEMrush ve Ahrefs'in yazılımcıları da Kevin Mitnick zaten senin benim Search Console'a sürekli girip çıkıp ne yapıp ettiğimizi görüp ona göre rapor sunuyorlar he mi?
Bilmeyen insana saygım vardır ancak bilmediği halde bilmediği bir konuda bilene saygısızlık edene asla.
Ben seo cu olduğumu iddia etmedim, etmemde. Seo sadece semrush dan ibaret değil. Üslubuna dikkat et.
bişeyi yanlış biliyorsam da bi şekilde öğrenirim. Öyle kendini çok yükseklerde herşeyi biliyormuş havasında da görme. Varsa bi yanlışım böbürlenerek anlatmaszın, seo konusunda uzmansan da veri sunar hocam yanlış biliyorsun, bakın böyle böyle olması gerek diye etkili iletişimle işi hem çözer hem öğretirsin.
şahsına bişey demedim, benim şahsıma bişey dersen de gereken cvb ı alırsın. Tekrar söylüyorum kelimeleri yazarken tart ve üslubuna dikkat et.
Aklıma gelmişken şunu da ekleyeyim o kadar seo ile uğraşıyorsun madem şunu da bilmen lazımdı: google verilerini pazarlıyor ve sence kime pazarlıyor. Bunu da biraz bi düşün.