Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam şimdi a.d.u.l.t dating ingilterede yasak mı? yada bhs makedonya da yasak mı? bu tür siteler ile aynı ipde olmanız size sorun teşkil etmez fakat spam yapan bir site varsa bu sorun teşkil edebilir. cf sonuç olarak global bir firma ingiltreden de kullanan var makedonyadan da, türkiyeden de. bilmediğiniz konularda insanları yanlış yönlendirmeyin. ssl için cloudflarenin ücretsiz seçeneğini kullanabilirsiniz.
Hocam söylediklerinle kendin bile çelişiyorsun (spam yapan bir site varsa bu sorun teşkil edebilir.) diyorsun işte benden ondan bahsediyorum, ben zaten aynı ip üzerinde hizmet alan iyi ve düzgün sitelerden bahsetmiyorum, spam sitelerden bahsediyorum ama sen dediklerimi anlamıyorsun, yada anlamak istemiyorsun!

1-Cloudflare ücretsiz hizmet sunduğu için nerede spam illegal site varsa ücretsiz verilen hizmetin ip'lerini kullanıyorlar.

2-Sende cloudflare'in ücretsiz ip'den hizmet aldığın için google senide aynı kefeye koyuyor ve senin websiteni seo olarak aşağıya çekiyor ok mi? şimdi anladın mı?

Not: Kendinle çeliştiğin bir konu hakkında bilgin olmadığı gibi bir de fütursuzca ısrar ediyorsun maalesef senin adına çok üzüldüm.