Hocam çok haklısınız ama bunu konuyu açan kişiler de böyle aktarsa süper olur. Trnin en hızlısı, Türk takipçi düşmeyen, uçan, kaçan gibi başlıklar oluyor hep. Geçen tamamen organik satılan bı hesap alıyordum. Bütün takipçiler inanılmaz şekilde 21.09.2021 de gönderi paylaşmış. Hani organikti diyorum daha iyileri vara getiriyor. Bence mal neyse tanıtımı da öyle olmalı.
Ben sizi de anlıyorum ancak Türkiye de hangi sektörde böyle bir şey görmek nasip oldu ki? Meyve suyu alırsın %100 doğal yazar, döner yersin çok güzel öyle böyle değil derler martı çıkar hep aynı şeyler
Hizmeti alırken müşterinin oyuna gelmemesi lazım. Yoksa herkesin maşallahı var hepsi sağlayıcı, hepsi bir numara. Teknik olarak ben şahsen nasıl çalıştıklarını biliyorum, kendileri bile kime neyi sattıklarını bilmiyorlar. Müşteri olarak hizmet aldığınızda bu bana zarar verebilir düşüncesi aklınızda olarak sipariş verin.
Forumda şikayet konusu açmak vesaire bunlar sadece moderatör arkadaşları yorar yanlış anlamasın kimse ama durum bu.