Bu tür polimikler hic yakışmıyor bir musluman memleketin vatandaslarina. Tabi ateyis biri iseniz hoş göreceğiz. Biz musluman bir halk olarak misafir perveriz. Mazlumun hep yaninda olmak bizim damarlarimizdaki kanda mevcut. Turkuz müslümanız cunku. Yazik gercekten boyle polemikler ile insaligimiza yakismaz.
Evinizde kaç Suriyeli misafir ediyorsunuz merak ettim?
Ateist bile yazamıyorsunuz ama ateistlere laf söylemeye kalkıyorsunuz.
Sığınmacılara karşı tek sorumluluğumuz mazlum olanlarına (kadın çocuk ve yaşlılarına) başlarına bomba düşmeyecek bir alan sağlamaktır.
Ama genç erkekleri de geldiği ve her gece rahat durmadıkları için daha şimdide 750 bin çoğalmışlar.
Sığınmacıya sağlanacak şey en temel hakkı olan yaşam hakkıdır sevişip üreyip bedava çocuk doğurma hakkı değildir.
Yoksa sığınmacının eğitim hakkı, barınma hakkı, sağlık hizmetine ulaşma gibi hakları benim vergilerimle sağlanamaz.
Ben hem sgk hem özel sağlık sigortası primi yatırıyorum primi vergimi ödemek için 16 saat çalışıp ameliyat olacak vakti bulamamışım başka ülkenin sığınmacıları 2,6 milyon kez ameliyat olmuş benim paralarımla.
Ve bugün devlet hastanelerinde devletin medikal şirketlere borcu yüzünden ameliyat malzemeleri protezleri bulunmuyor.
Çok müslümansanız çok misafirperverseniz sizin gibi üstün ahlaklı müslümanlar evlerine birer Suriyeli aile alıp baksın yedirsin içirsin ben de diyeyim helal olsun adam kazandığı para ile mazlum bakıyor harika bir müslüman.
Elin parası ile vergisi ile misafirperverlik olmaz.