sinanalemi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sana ne kadar teşekkür etsem azdır 😀 ben tavsiyeyi tamamen iyi niyetle yazdım zira ticaret yapıyorsun ve mimli bir d.landırıcıyı d.landırdım diye konu açıyorsun. Şimdi o herif çıkıp bu konuyu emsal gösterip sana dava açsa ne yapabilirsin?
Sana kardeşim deme sebebim bana whatsapptan yazdığın güzel duyguların içindi lakin anlaşılan sıkıntılı bir psikolojin var.
Benim 5 saat uğraşma sebebim normalde bu tür vakalara karışmamızın webmoney tarafından uygun görülmemesidir. Benlik bir durum yok diyip kenara çekilmektense ikinizinde hesabının bloke olmaması için uğraştım ama hata etmişim.
Yanlız benim anlamadığım şey dün akşam aman hocam yaman hocam Allah senden razı olsun diyordunda bugün böyle atarlanman niye onu çözemedim.
Velhasıl kelam sayende bir kez daha anladımki kendi işini yapıp vicdanı bir yana bırakıp başkasının işine karışmamakmış.
Yani sen diyorsunki işine bak biz webmoney kurallarını takmayız sana kural dışı webmoney alıp satanı bildir demişler gereğini yap ne demeye bizim derdimizle uğraşıyorsun diyorsun. Tavsiyen uymak için elimden geleni yapacağım teşekkür ederim.
Konu uzamasın lütfen zira önce sana karşındaki nasıl davranmış ne söylemek istemiş bir düşün sonra verdiğin cevabın ne kadar üzücü olduğunu göreceksin.
Selametle
Kendinizde hata olmadığınızı düşünüyorsanız sizde Whatsapp'tan ve burdan yazdıklarınıza bakın. Ben hala size Allah razı olsun diyorum ve ne olursa da olsun demeye devam ederim. Ama eğer işiniz buysa ve bir yerden bağlantınız varsa etik olarak uğraşmamanız yanlış olurdu asıl.

Evet kişi kendi hatası yüzünden bir problem yaşamış, kendisi de hatalı olduğunu kabul ediyor ama her seferinde insanlara sürekli senin yüzünden uğraşıyorum, sen bilmediğin işe karışma gibi konuşmak doğru değil. Ben o aldığım 114 WMZ'yi aldığım gibi harcasaydım ne olacaktı? Kim benden hak talep edebilcekti. Ucuza da kapatmışım ne güzel?

Ben bir sıkıntı gördüğüm için kendimi riske attım, evet WMZ'den çok anlamam o konuyu da kabul ediyorum. Ama benim için önemli olan yastığa başımı koyduğumda vicdanımın rahat etmesi. Belki yaptığım olay çok gereksiz ve işe yaramamış olabilir. Ama içimden geldi ve yaptım. Bu kadar basit.

Daha fazla uzatmadan,
Lütfen benim uslubuma ve psikolojime laf etmeden önce bir de kendi yazdıklarınıza bakın. Ben size her zaman saygı çerçevesinde konuştum ama kalkıp beni herkese açık bir platformda kardeşim diye etiketleyemezsiniz ve küçük düşürücü cümleler kuramazsınız.

Tartışmayı daha fazla uzatmayalım, insan insana her zaman lazım. Dostluğumuz baki kalsın.

İyi günler dilerim @sinanalemi;