anildnmz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sanırım ya siz anlatamadınız yada ben yanlış anladım. Benim işletmem hesabınızın aramalarda üst sıralarda görünmesi için orada alakalı içerik ile bilgi paylaşımı yapabilirsiniz . Google haritanıza +4 + 5 lwl rehber hesaplardan yorum alarak, haritanızı ve hesabınızı üst sıralara da taşıyabilirsiniz.
Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Rakibimin yorumlarında 1 adet 6 seviye 1 adet 4 seviye yerel rehber ve 2 adet normal yorum bulunmakta. benim ise 7 adet 4 seviye yerel rehber yorumum ve 12 adet normal yorumum bulunmakta. google hesabımda paylaşım da yapıyorum üstelik. aktifte kalmaya çalışıyorum fakat rakibimin benden tek artısı websitesini bağlamış olması ve 29dr seviyesinde backlinkleri olması. ofislerimizin bulunduğu il dışından olan google aramalarında liste halinde çıkıyoruz. en üstte ben bir altımda o çıkıyor. fakat local aramalarda ( o ilden gelen aramalarda) google liste çıkartmak yerine direkt olarak sayfanın yarısını rakibime vermiş sağ tarafta ve onun işletme hesabı görünüyor. bir türlü bu probleme bir çare bulamadım.