1) Bana kardeşim diyerek hitap edemezsiniz.
2) Bana tavsiye veremezsiniz.
5 saat değil 5 gün görüşürsün gerekirse. Ben zurnanın son deliğiyken 2 gündür uğraşıyorum, hiç tanımadığım bilmediğim biri için çok anlamadığım bir konuda. İnsanlık bunu gerektirir. Neymiş bu işlere girmesinmiş. Sana mı soracağız? Haksızlık gördüm müdahale ettim, herkes gibi susup oturmadım.
Sana ne kadar teşekkür etsem azdır 😀 ben tavsiyeyi tamamen iyi niyetle yazdım zira ticaret yapıyorsun ve mimli bir d.landırıcıyı d.landırdım diye konu açıyorsun. Şimdi o herif çıkıp bu konuyu emsal gösterip sana dava açsa ne yapabilirsin?
Sana kardeşim deme sebebim bana whatsapptan yazdığın güzel duyguların içindi lakin anlaşılan sıkıntılı bir psikolojin var.
Benim 5 saat uğraşma sebebim normalde bu tür vakalara karışmamızın webmoney tarafından uygun görülmemesidir. Benlik bir durum yok diyip kenara çekilmektense ikinizinde hesabının bloke olmaması için uğraştım ama hata etmişim.
Yanlız benim anlamadığım şey dün akşam aman hocam yaman hocam Allah senden razı olsun diyordunda bugün böyle atarlanman niye onu çözemedim.
Velhasıl kelam sayende bir kez daha anladımki kendi işini yapıp vicdanı bir yana bırakıp başkasının işine karışmamakmış.
Yani sen diyorsunki işine bak biz webmoney kurallarını takmayız sana kural dışı webmoney alıp satanı bildir demişler gereğini yap ne demeye bizim derdimizle uğraşıyorsun diyorsun. Tavsiyen uymak için elimden geleni yapacağım teşekkür ederim.
Konu uzamasın lütfen zira önce sana karşındaki nasıl davranmış ne söylemek istemiş bir düşün sonra verdiğin cevabın ne kadar üzücü olduğunu göreceksin.
Selametle