Uzun zamandır admob dan kazanç elde ediyorum, sizin kazançlarınızın da kat kat üstünde alıyorum diyebilirim, burada önemli olan kullanılan reklam birimlerinin uygunluğu ve ani trafik akışının olmaması, öncelikle sizlere biraz adwords reklamı almanızı tavsiye ederim ardından hiç bir reklam kodunu kaldırmadan banneri, geçiş ve ödüllüyü düzenlemelisiniz banner için biraz aralarında boşluk olmalı (koşullarda şu kadar diye yazıyordu sanırım) geçiş ve ödüllü reklamı öncesi bir uyarı verilmesi lazım, ödüllü reklam sonrası alınan ödülün direk yansıtılması gerekiyor ve ödüllü reklam izleyerek şunu kazanmak istediğinize emin miziniz yada şunu kazanmak için ödüllü reklam izleyin gibi bir evet hayır veya izle iptal et gibi seçenekler sunulması lazım. Kusura bakmayın hızlı yazıyorum diye cümle düşüklüğü olabilir ama genel anlamda hatalar bu şekilde oluyor kimse de paylaşmak istemiyor nedense. Uygun görürsen de uygulamandaki eksikliklere bakıp sana yazar hatta kendi uzman geliştiricimi de tavsiye edebilirim.
Hocam geçiş reklaminin uyari ekranından bir ss atabilir misin