Sizin bu işler hackerlık gibi ikiye bölündü yada bölünecek anlaşılan onlardada
ya insan olan elinde yeteneği varsa iyilik için kullanır
Geçmiş olsun.
Ömrüm boyunca DoS/DDoS yapmadım ve yapmayacağım. Bunun sebebi de hem yapması görece maliyetsiz bir saldırı olması hem de savunma kısmının atağa göre zor olması. Bana yapılmasını istemediğim bir şeyi de başkasına yapamam. Bir gün bu kişilerin de aynı olgunluğa erişmelerini dilerim. Ha, bu arada burayı okuyorlarsa; DoS/DDoS "hack" değildir, haberleri olsun.
hacker falan demiyorum zaten vasıfsız tipler diyorum bunlara
güvenli ve hızlı açılan site, bu iki dengeyi kurmak çok zor hayırlısı
aynen işte sorun orda
Geçmiş olsun hocam böyle haysiyetsizler çok
çok sağol üstadm malesef öyle
Geçmiş olsun.
Muhtemelen genç ve sorumluluk sahibi olmayan bir kardeşimiz tarafından yapılmış. Ev geçindiren veya hayalleri olan biri olsaydı, sizi zor durumda bırakmaya yönelik bir saldırı yapmaz, ayağınızı kaydırmaya çalışmazdı. Düzgün bir insan olmak yerine neden zoru seçiyoruz arkadaşlar? Hepimiz kendi işine odaklansa daha iyi olmaz mı? Bu tarz durumlarla karşılaştığımda ülkem adına çok üzülüyorum. Eğer Melih'in bir konudaki bilgi birikimi senden daha iyi ise, sen Melih'ten her konuda daha iyi olmaya çalış. Sadece Melih olarak değerlendirme; Ahmet, Mehmet, Ali, Veli, Ayşe, Ebru... İyi ve ahlaklı insan olmak bunu gerektirir.
Umarım yaptığın hatanın en kısa zamanda farkına varıp kendi yolunu daha faydalı işler yapmak üzere yönlendirebilirsin.
çok sağol üstadım birinin önünü tıkayarak önüne geçmenin nasıl bi karşılığı var bilmiyorum ama. madem benden ileride olmak istiyorsun yemin ederim hiç te zor değil.
üstün bi beceri zeka veya çalışma gerekmiyor. sadece disiplinle ahlakla çlış istediğin herkesi geçersin. bana niye kafayı takıyon git kodamanlara tak kafayı. demek istiyorum da muhtemelen hiç bi halt anlamıcak
Site adresinizi kesinlikle göstermeyin. Ben hizmet verdiğim alanlarla ilgili bile detay almadan bilgi vermeye korkar oldum maalesef
ya üstat referans olarak her halükarda gösteriyoruz yani bilmiyorum ben de ne yapcağımı şaşırdım