Risque adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu direkt Seyyit. @sinanalemi; 'nin sitesine Seyyit diye bağlanmış. Kullandığı isim de yine Musa Düger, o da Şanlıurfa Ceylanpınar, aynı ekipten.
Kendisi hakkında bugün itibariyle Ticari itibar ve ticari olarak firma adımızı kullanarak nitelikli ************** şüphesiyle savcılığa tüm dosyalar iletilmiştir. Burası çocuk oyuncağı değil ve her kim olursa olsun bizim adımızı kullanarak biriyle iş yaparsa, ister adı d.landırıcılık olsun isterse ikna etmek için olsun bedelini ödeyecektir. Burada emin olun kabahat seyyit denen herifte değil zira bu herife çanak tutan kendini d.landırması için kapı açanlardır. Herif bizim adımızı kullanmış, cüzdanına webmoney istemiş, d.landırıldığını iddaa eden kişiye myrmrmr skype adresi sizinmi diye sormuşuz, konumuzda sitemiz üzerinden iş yaptığımızı ve webmoney tarafından kimlik onayı olmayan hesaplarla işlem yapmadığımızı belirtmişiz, cüzdandan cüzdana ödeme almadığımızı yazmışız, deve kadar webmoney tarafından resmi merchant olduğumuzu yazmışız, Webmoney tüccar numaramızı belirtmişiz bla bla ama arkadaş yinede gitmiş yalvarırım beni d.landır demiş. Yeminle söylüyorum kabahatin %90'ı d.landırılanlarda. Son olarak ticari hayatım boyunca ilk defa biri için tam 5 saat webmoney merkeziyle görüşmek zorunda kaldım. Buradan @EKA Reklam; kardeşimede nacizane tavsiyem reklam işinin hakkını veriyor ama böyle şeylere girmemesidir. Yapması gereken şey savcılığa gidip hakkında suç duyurusunda bulunmasıdır.

Saygılarımızla.