Sonunda benim gibi birini bile çıldırttınız ulan. Arkadaşlar siz karar verin bu insanlığa sığar mı
Site hızlandırma çalışmaları yapıyorum diye beni mahçup etmek için hizmet siteme saldırıfilan ellerinden geleni yapıolar
Kim olduğunu bilmiyorum uptime bot sürekli down uyarısı falan verince fark etmiştim bi ara.
Videomuzda internet sitemizi göstermeye de gelmiyo arkadaş. Ama her kimse o kişi veya kişiler bütün belaları okuyorum.
İnsanların ekmeğiyle oynamayı bırakın artık! Yapılan şey kimsenin yanına kar kalmaz. Sitemi 1 hafta saldırıda tutun 2 hafta olsun.
YADA tamamen al senin olsun ******** yenisini açarım ne kazanıcan bana onu söyle?
Standart bi reseller ile 1 saniyenin altında yüklenen site yapmak için gece gündüz çalışıyorum. Neden? Çünkü insanlar önce benim sitemin hızına bakıyor.
Bu uyanıklarda ellerinden geldiğince sitemi yavaşlatmaya çalışıyorlar.
Ne zamandır sabrettim patlamamak için. yemin ederim burdaki güzel insanların hatrına ve saygımdan küfür etmiyorum burda
Ruh hastası tipler yüzünden işi gücü bırakıp saldırılara önlem almakla mı müşterilerimizi mağdur etmemek için elimizdeki işleri teslim etmekle mi uğraşalım anlamadım
Neyse bu aslında daha önce açılması gereken bi konuydu da sabrettim bi yere kadar. Kusura bakmayın sizin de kafanızı şişirdim ama içimi dökme ihtiyacı hissettim.
Belki de bu işlerin bir de bu yönü var dersenizde haklısınız aslında. Ama insan yediremiyo.
Saygılar ve sevgiler güzel insanlara. Hırtolar da kendini iyi biliyor.