Hayırlı geceler iyi forumlar dilerim

Aylardır kafamın etini yiyen bir fikir var aklımda daha önce çok denedim sabit bir işte çalışmayı ( astsubaylık dahil ) bünyem azar istemeye hiç müsait değil bu yüzden kendi işimi yapmaktan başka çarem yok yaş 25 bekarım iş için sermaye olarak babamla aldığımız araba var babam al oğlum arabayı sat işini kur diyor babam bu arada yaşı biraz var bende hastalıktır kötü gündür satmak istemiyorum çünkü en son sattığımız da 6 sene araba alamadık.

Arabanın piyasa değeri 250k ( ben bu kadar ettiğini düşünmüyorum ama piyasa bu olmuş golf 6 2012 model )

Aklımda ki iş bulduğum şehir de gece 1 den sonra çorbacı dışında açık yer bulamazsın ( doğuda yaşıyorum doğu diyip geçmeyin batı da ki insanın 10 kat lüks hayatını yaşıyor bizim doğulular )

Bende bu krizi fırsata çevirip içerisinde Tost - Kumru - Çiğköfte - Kokoreç- Midye ( zamanla çorba da olabilir sabahları simit poğaça kahvaltı da aynı şekil ) 7/24 açık bir mekan açmayı düşünüyorum

Getir - Yemek Sepeti üyeliği
Genç girişimci desteği
Güzel bir web site ve seo çalışması ( iyi bildiğim bir alan masrafm olmaz diye düşünüyorum)

Hali hazırda az çok bir çevrem var yalnız para babamdan geleceği için çok temkinli davranıyorum bu riski alsam mı almasam mı bilemiyorum Allah için biri mantıklı bir fikir versin