Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gece çay demlemek istedim ve çaydanlığı su koydum. Demlemeye giderken elimde telefonla gittim, bir yandan film izleyip bir yandan çay demlerken elimden kaydı ve sağ elime bir çaydanlık kaynar su döküldü.

O hışımla elimi suya soktum ve acıdan kivrandim. Apar topar atlet, terlik ve şortla devlet hastanesi yol aldım. Ağzımda maskesiz koşarak içeri girdim, önce kimseyi bulamadım sanırım doktorlar grevdeymiş, bağıra çağıra biri geldi müdahale etti. Pansuman yapıldı ve gönderildim. Acıyla uyudum ve sabah kalktığımda pansuman yerlerim su toplamış ve şişmişti. Boğaz ağrım ve eklem ağrılarım vardı.

İkisi için tekrar hastaneye gittim. Derim soyuldu ve tekrar pansuman yapıldı. O sırada ilaç yazıldı + kovid testi verdim. Arabayla eve dönerken minibüsün ani fren yapması ve benim geç fark etmem sonucu arkadan girdim, 7500 ₺ masraf çıktı. Altı saat sonra arandım ve pozitif olduğumu söylediler. Ekip vs gelmeyecek ilaç verilmeyecek denildi. Evde kalın yeterli dediler. Uyumak istedim yorgami üzerime attım bir kaç saat uyudum ve uyandığımda pansumanım yorgana yapışmış ve kolum da örtüye yapışmıştı. Bir saat acıyla yapışan kolumu çıkardım. Hem ekrem ağrılarım, öksürüğüm ve kolumun acısı ile evde tıkalı kaldım.

Kolumu örtüden çıkartığım an mideniz bulaniyorsa veya kan tutuyorsa sakın bakmayın; UYGUNSUZDUR

Şu kötülükler başımdan gittiği an ilk işim hayırda bulunmak olacak. Çok şükür ölmedik ama beter olduk. Yalnız yaşamak zor.

Google sesli klavye ile yazdım. Umarım anlaşılır olmuştur.
Film gibi bir çay içecekken başına gelmeyen kalmamış.