Organik kavramını detaylandırmak ve bu konuya açıklık getirmek önemli. Organik kelime anlamı olarak doğal yetişme, büyüme demektir. Doğal büyüyen her şey verimli olmalıdır, zira doğası budur öyle değil mi? Ama çekiliş takipçisi ile domatese salatalık geni enjekte etmeye çalışırsınız. Ve bu da sağlıklı bir büyüme sağlamaz ne yazık ki. Bu konuyla ilgili detaylı bir konu açacağım birazdan. Elimde temiz 1.6k bir hesap var bu arada konumdaki hesap daha doğrusu. Lazımsa satabilirim onu
Anladım hocam, cevabınız için teşekkürler. Aklımda vardı ama bu yazıdan sonra vazgeçtim çekiliş işinden. Sıfırdan hesabı kasmayı daha doğru buluyorum sistemi ögrenme açısından, o yüzden hesap satın almayı düşünmüyorum 😅. Forumdan 2012 tarihli hesap almıştım aylar önce bu hafta onu gt sayfası yaptım takipçi gelsin diye ama, sizin konunuzu okuduğum kadarıyla yanlış bir şey yapmışım. Çok takip isteği attığım için spam bildirimi gelmişti, sizce bunlar sayfaya çok zarar vermiş midir, sayfayı duzeltip temiz devam etmek mi yoksa yeni hesap açmak mı ? Birde kullanici adlarini degistirmek sayfaya zarari var midir ?
Aklıma takılan bu iki şey var hocam yanıtlarsanız sevinirim. Şimdiden tesekkurler.