HayroLa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunu kendisine sormayi denedin m? Neden boyle
Birsey yaptinda diye. Mudahale kismina gelirsek uzaktanda olsa mudahale edebilir.

Sordumda bana yapmış olduğu açıklamalar pek makul geldiği için işin uzmanlarıda sorup bilgi almak istedim hocam.

A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle bazı veritabanı yada bazı sitelere bağlanıyor. Kişi sizin bağlantınızı pasife aldığından. (kaydettiği merhaba ben programcıyım iletişim için lütfen xxx kişiyle iletişime geçin) bu mesaja ulaşıyor ve size bunu yazdırıyor.
Bende pythona fazla hakim değilim. Kendi işlerim için biraz öğrendim. Sitelerden veri çekme ve Selenium tarzı konulara hakimim.
Bu arkadaş ile iletişime geçerseniz uygun fiyattan size yardımcı olabilir. Bu blokeyi kaldırabilir düşünüyorum.
@Gelistirici;
Merhaba.
Teşekkürler hocam.

uguronlerx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Klasik bir telegram botu olsa gerek.
Acık kaynak olduğu için mudahele etmesi bu kadar basit kalıyor. Insaflı biriyse pek sorun olmaz , eğer değilse vah vah 😆
Merhaba.
Teşekkürler hocam. Anlamadığım bir olay ise halen aklımın almaması birden bu şekile mesaj gelmesi ve programın çalışmıyor olmasıda cabası oldu.Sonrasından kendisine yazdım ve programa yetki vererek artık çalıştırabilirsin dedim. Ve yetki verdikten sonra program çalışmaya başladı.