unqown adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuya benzer şeyi ben kendi herkese açık programlarımda yapıyorum, programımı kullanmak için Discord sunucumda her gün yenilenen şifreyi girmesi lazım.

Web sitemin API kısmından şifreyi değiştirdiğimde geri kalan şifreler çalışmıyor. Arkadaş böyle bir sistem yapmıştır.
A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok ilginç bir soru.
Size verdiği py dosyası da nihayetinde elinizdeki bir txt dosyası gibi. Dışardan nasıl müdahale edilebilir onu bilmiyorum.
Şu şekilde olabilir. Program birtakım websitelerden veri çekiyordur başlangıçta. Websitelerde bazı verileri bulamazsa bu tür bir hata verebilir
whySe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
birçok sebebi olabilir ;derlenmiş programı kullanıyor olabilirsin, kaynak kodları sahte olabilir, kodun bir kısmın da şifreli bir kısım da olabilir. Bunların haricinde müdahale edemez, ancak biraz karışık anlattın eğer resim ekleme şansın var ise hatayla(programla) ilgili detaylandırabiliriz
tajdin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hata kodunu paylasabilir misiniz bir bakalim
uguronlerx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keylog tarzı bir şey olabilir içinde PC içindeki yer alan verilere ulasma ihtimali var haberiniz olsun 🙂🤔
omerakkus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dosyalara müdahale etmiyor hocam sistem kısaca şöyle işliyor.
- programı başlat
- yazılımı çalıştırmak için onay al
- x sitesine gidip kontrol et

2. aşama olan yazılımı çalıştırmak için onay al kısmında hata yaşıyorsa eğer uygulama sistemi durduruyordur. Ama eğer elinizdeki kodlar açık kaynaklı ise inceleyip çözebilirsiniz. Yardımcı da olabilirim PM atmanız yeterli.
Merhaba arkadaşlar.

Ekran gelen mesaj.