Malumunuz spam süreleri, Hesapların sürekli hayalet/shadow veya 3 gün gibi saçma sapan banlara düşmesinden dolayı artık ana hesabı devre dışı bırakıp ek yan paravan fake hesaplar ile ana hesabı işaret edebilecek yöntemler denemek istiyorum, Tabii öncesinde en azından uğraşan arkadaşlarla fikir alışverişinde bulunmak için bu konuyu açma gereği duydum..

Mesela 20 tane fake hesabı programa bağladık, X bir hedef seçtik hedef'in son attığı post'un üzerinden 20 dakika geçti ve postu retweetleyen 100 kişi var, 20 dakika geçtiği için bu 100 kişi şu an twitter'de aktif bir şekilde bulunuyorlar, Bu 100 kişiye 20 fake hesaptan oto dm basıp, "X bir sayfamız var şu şekilde gönderiler paylaşıyoruz, Bizi takip ederseniz seviniriz" gibisinden random 200 300 adet mesaj ayarlayıp gönderirsek geri dönüşler ne kadar sağlıklı olur acaba, Deneme yanılmaya sokmadan önce burada bir sormak istedim, Bu şekilde ana hesabı da riske etmemiş oluyoruz , ayrıca paravan hesapların kapatılıp dm'lerin silinmesi önemli değil çünkü zaten anlık bir şekilde aktif kitleye atılacak gören görsün yeterli mantığı ile.

Edit : Başlığa instafly ibaresini eklememin sebebi ben twitter için düşünüyorum ama programlar aynı olduğu için o platform'da da buna benzer birşeyler deneyenler var mıdır acaba diye ekledim.