voyager adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim söylediğimi hiç anlamamışsın. Yahu bir insanın hayatında ki en özel günden bahsediyoruz. Bunu ne kadar baside aldın. Pes doğrusu. Bir insanın hayatında ki en önemli anlarından bir olan evlilik kına gibi bir günü. Dünya malına ait bir kaç parça ürünü almakla kıyaslamakta ne bilim... Neyse siz devam edin kendin doğrularınızla.
Yok hocam gayet de net anladım ancak kına için 25000'lik mekan olacak diye direten kişi yarın öbür gün daha yüksek isteklerde bulunacaktır. Adamın parası çoktur iyi kazanıyordur tabi ki yapsın kimse bir şey demez ancak adam bu isteği yerine getirirse sıkıntıya düşecek borca girecek. Bunun yüzünden neden bu adam husursuz olsun ya da yaşanılan bu mali sıkıntı evliliği de etkileyecek. Ben basit anlamadım konu zaten yeterince basit. Ayağının yorganına göre uzat. İhtiyaçlarının maddi yeterliliğin doğrusunda karşıla bu kadar. Dediğimin arkasındayım bugün 25.000'lik kına mekanı konusunda ısrarcı davranan yarın 50.000'lik tatil ister öteki gün 70.000'lik başka bir şey ister ve bu böyle uzadıkça uzar.