Kardeşinizi tanımamakla birlikte kurye annenize küfrettiğine göre (küfrü kesinlikle onaylamıyorum) kardeşiniz kuryenin baya bi damarına basmış. Size anlatmadığı kısımlarda olabilir. Bende geçmişte banka kuryeciliği yaptığım süreçteki bir anımı paylaşayım. Çalıştığım firmada acente olarak bireysel kendime çalışıyorum, İşi bırakmış olan bir arkadaşın bölgesi şişmiş, kartların günleri geçmiş, kart sahipleri sisteme firmaya not bırakabiliyor, biz kuryelerde bu notları okuyabiliyoruz. Kardeşiniz gibi ergen, xxxin biri sisteme küfürleri ard arda girmiş. "Sizin gibi firmanın xxx, yapacağınız işin xxx, sizle çalışan bankanın xxx, lan sanki uzaydan mı getiriyonuz kartı xxx" eleman vermiş veriştirmiş, adrese gitmeden, kart sahibini aramadan kabul edilmiyordan iade ettim (kuryeler sorunlu müşterilerde genelde iadeyi kabul edilmiyordan yaparlar)

Ben iadeyi girince elemana iade mesajı gidiyor, 3 - 4 dk sonra beni aradı kartımı kabul etmiyordan iade etmişsiniz, ben ne zamandır o kartı bekliyorum nasıl iade edersiniz gibi sisteme yazdığı gibi küfürlü konuşmasa da yine atarlı konuşuyor, kartı uzaya geri gönderdim dedim, eleman önce bi afalladı, sonra ses tonunu yükselterek görürsün sen, seni bankaya - kuryeye şikayet edecem dedi, kapat lan telefonu dedim, teli yüzüne kapattım, engelledim.
Şuraya gelecem konuyu kardeşiniz adına açmışsınız, tabi ki olayda kardeşinizin tarafında olacaksınız ancak kardeşinizde size anlattığı gibi masum olmayabilir, anlatmadığı kısımlar olabilir, bunu sorgulayın derim..

Not: Bu olay üzerinden 3 - 4 yıl geçti, yaş oldu 36, şimdi geri dönüp baktığında pişman mısınız derseniz pişman değilim, bugün olsa yine aynısını yaparım, ben inanıyorum ki verdiğim bu tepki - ders ile kartını iade ettiğim eleman hizmet sektöründen - resmi kurumlardan talebi olduğunda sisteme küfür girmeyi bırakın normal şikayet kaydı girerken bile 2 kez düşünecek, şikayetini öyle açacak..