Birkaç saat önceki düşecek domain konumda domain (teknososyal.com)'du konumu baltalayıp başkaları da backorder yapamaması için saldırdılar bana.
Bende konuyu bu gereksiz kişiler yüzünden sildirdim.
Ben burada insanlara bedava domain öneri, düşecek domain, boştaki domain önerisi yapınca sizin zorunuza gidiyor anlaşılan zaten o kişiler de kendilerini biliyor içleri yanıyordur şimdi.
Eğer zorunuza gidiyorsa gidip başka bir pazarlama taktiği bulun. Sizin yüzünüzden buradaki yaptığım paylaşımlar yüzünden artık soğumaya başladım
Şuanda 4 5 kişi bana yazdı domainler için ama kimseye artık bi yardımda bulunmayacağım günahı da sizin boynunuza.
Ek;
Konu içerisinde domainleri sadece whatsapp üzerinden vereceğim dedim.
(Eğer çok isteyen varsa benimle numarasını paylaşmak istemeyenler gidip özel olarak whatsapp numarası 5tl karşılığında alıp bana yazabilirler)
Burada domain broker yapan kişilerin zoruna gidiyor apaçık belli. (Kendilerini biliyorlar)
(Ben çoğu zaman insanlara ücretsiz domain bulup verdiğim için domain brokerların zoruna gidiyor.
Şu şekilde;
O kişi orada bedavaya veriyor benden gelip kimse almaz düşüncesinde)
Gidip kendinize daha iyi bir pazarlama taktiği bulabilirsiniz.)
Yazıktır günahtır 3 kuruş için diğer dünyayı da düşünün bir büyük veya küçüğünüz olarak hatırlatmak istedim.