Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende varım, ama bunlar sıkıntılı olabilir, spk siz yatırım tavsiyesi mi veriyonuz yoksa?? diye denetime alınmamak için grup dışarı kapatılmalı vb.. birde okunaklı olmalı bence, yeterince sıkıcı haberler paylaşılıyor. belirli kelime sayısı geçilmemeli 1000 kelime gibi vb... böyle kriterleri de göz önünde bulundurursanız, gruba ilk girenlerden olabilirim
Hocam grupta sadece belli sayıda kişi olacağız zaten. Her bir kişi haftalık bir coin hakkında bilgi toplayıp gruba sunacak şeklinde düşünebiliriz. YTD durumunu göz önünde bulundurmak önemli tabi ki haklısınız. Zaten verilen bilgiler beraberinde yatırım yapalım ya da yapmayalım diye toplu bir karar söz konusu olamaz. Herkes kendince nasıl düşünürse o şekilde yatırım yapacaktır Öte yandan sunulacak bilgilerin hap bilgiler olması çok önemli. Dediğiniz gibi uzunca bir makaleyi okumak hayli zor olacaktır.

kcokol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kripto para, riski en yüksek yatırımlardan birisidir. Kendim sadece btc almaktayım ve şimdiye kadar hiç zarar etmedim. Böyle uzun uzun inceleseniz de geleceği kimse göremez. BTC sizi zengin etmez altcoin zengin eder o da risktir şans işidir bilmek sizi zengin etmez. Hiç kimse altcoinin artıp artmayacağını bilemez. idda gibi birşeydir bu iş çalış çalış bir işe yaramaz. ona harcayacağınız zamanı yeteneğiniz olan beceriye ayırın daha çok kazanırsınız. Örneğin bu proje için haftada diyelim ki 20 saat zaman harcayacaksın o 20 saati web tasarım grafik tasarım veya eticarete ayır paranı kazan.
Hocam sizin de dediğiniz gibi tabi ki bir garantisi söz konusu değil. Ancak kripto projelerinin önemli tarihleri, yaptıkları ortaklıklar, ortaya çıkaracakları yenilikler gibi birçok farklı durum değerinin artmasına ya da azalmasına vesile olacaktır. Shit coinler hakkında söylenecek bir söz yok tabi ki, tamamen algı ile ilerleyen projelerden olabildiğince uzak durmalıyız. Ancak bu incelemeler daha çok al sat mantığı ile değil de, hangi coin kenara koyulabilir ve uzun vadede bekletilebilir mantığı ile yapılacaktır diye düşünüyorum.