GencFoby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesajım bulunsun hocam, ecza deposunda çalışan arkadaş vardı ona soracam + burada ecza depolarında çalışan gençler vardı onlara da sorayım olumlu olumsuz geri dönüş yapacam. inşallah iyi haberlerle gelirim hocam, tekrardan çok geçmiş olsun, allah acil şifalar versin.
ArtStoreUqur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benzer olayı yaşadım ne zorluklarla kızımın ilacını getirdim bir ben bir Allah bilir.
Umudunuzu kaybetmeyin muhakkak bulunacaktir. Allah Acil şifalar versin hocam.
Dogukan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üretici şirket: https://www.tumekip.com.tr/tum-urunler.html belki bir şekilde almanın yolunu bulabilirsiniz. En azından verdikleri eczadeposu ve eczaneleri öğrenebilirsiniz.
elbistanli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yarın tüm eczaneleri sorgulayacagim şu an şehir dışındayım Allah şifa versin inşallah geçmiş olsun
hicyilmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bulunduğum ilçe küçük bir ilçe ama eczacı müşterilerime yarın sorarım hocam. Allah yardımcınız olsun acil şifalar dilerim.
professing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah yardımcınız olsun hocam. Muadil'i olsa olur mu sordunuz mu doktoruna?
Aktifhosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Portfoyumde olan eczanelere gonderdim + twitter da paylaştım donuslerini sizinle paylasacagim
GencFoby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesajım bulunsun hocam, ecza deposunda çalışan arkadaş vardı ona soracam + burada ecza depolarında çalışan gençler vardı onlara da sorayım olumlu olumsuz geri dönüş yapacam. inşallah iyi haberlerle gelirim hocam, tekrardan çok geçmiş olsun, allah acil şifalar versin.
Allah razı olsun sağolun
ArtStoreUqur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benzer olayı yaşadım ne zorluklarla kızımın ilacını getirdim bir ben bir Allah bilir.
Umudunuzu kaybetmeyin muhakkak bulunacaktir. Allah Acil şifalar versin hocam.
Allah razı olsun, Allah tüm hastaların şifasını versin sizlere de çok geçmiş olsun
Dogukan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üretici şirket: https://www.tumekip.com.tr/tum-urunler.html belki bir şekilde almanın yolunu bulabilirsiniz. En azından verdikleri eczadeposu ve eczaneleri öğrenebilirsiniz.
Denedim hocam hepsini aradım depolar eczanelere dağıtmış eczanelerde de şu an mevcut değil en yakın haftaya dağıtıma çıkar dendi
elbistanli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yarın tüm eczaneleri sorgulayacagim şu an şehir dışındayım Allah şifa versin inşallah geçmiş olsun
Allah razı olsun teşekkürler
hicyilmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bulunduğum ilçe küçük bir ilçe ama eczacı müşterilerime yarın sorarım hocam. Allah yardımcınız olsun acil şifalar dilerim.
professing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah yardımcınız olsun hocam. Muadil'i olsa olur mu sordunuz mu doktoruna?
Sormadım fakat sorarım, amaç vücuttaki enfeksiyonun düşmesi muadili de işimizi görür diye tahmin ediyorum.
Aktifhosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Portfoyumde olan eczanelere gonderdim + twitter da paylaştım donuslerini sizinle paylasacagim
sarkotance adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlaç bu mu hocam?
500 miligramlık bizde bulunan yeşil bir kutu ancak muhtemelen aynı ilaç