Peace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yardım severden çok, herkes öğrensin istiyorum. Semrush konusunu gördünüz, hala site açarken ne açacağını bilemediği için parayla anahtar kelime önerisi isteyen var. Neden eksik kalsın ki insanlar bundan? Ek olarak ben gençlik zamanlarımda kimseden bir şey göremediğim için ben genç kardeşlerimize bir şeyler öğretmek için çabalıyorum ama 2-3 ay sonra bakıyorum ki sabahı selamı kesip bana düşman bileniyor.. çok ilginç gerçekten, kimseden bir şey beklemiyorum ama düşman da olması hiç kaldırabileceğim şeyler değil. Ben foruma ilk üye olduğumda burası böyle değildi ancak görüyorum ki bir şeyler eskide kalıyor gerçekten. Ona göre davranmak gerekiyor.

Aramızdaki hususa gelince ben çok kinci biri değilimdir, ama en ufak ters düşmede engel atar geçerim bir daha da muhattap olmam, 150-200e yakın kişiyi engelledim hala da engellerim, sizi engellemediğime göre aramızda kötü bir şey olmamış demektir O yüzden güzel kalbinizi bozmayın lütfen
O parayla anahtar kelime isteyenler arasında bende varım.

Konunun ana amacına gelince de. Aman boşver ve kardeşim. Senin için rahat olduktan sonra hayatta hepimiz bu tarz şeyler ile karşılaşıyoruz.