@Peace; hocam... Anladığım kadarıyla siz yardım sever ve de paylaşımcı bir bireysiniz. Bu konuda sizi tebrik ediyorum, açtığınız konulardan birisine bir söylem de bulunmuştum, ancak yanlış anlaşıldığımı ya zannediyorum ya da bilemiyorum. Bu yüzden arada kalma durumu yüzünden sizden "
En içten duygularımla özür dilerim.." o konuyu unuttum, yani aklımda değil ama o sizin bana karşılık verdiğiniz tutum aklımda. Buna dayanarak içimi rahatlatmak babında sizden özür dilemek istedim. O günden sonra bir şeyler yazarken iki kere hatta üç dört kere düşünüyorum. Yani bir nevi deneyim verdiniz gibi oldu. Teşekkür ederim değerli hocam.
Konunuza istinaden, siz yardım sever olmaya devam edin. Sizin gibi değerli insanları asıl kaybettiklerinde anlıyor sonradan değişen tayfa. Gerek yok hocam. Kafanıza takmayın, bazı insanlar karakter yoksunu olabilir ve de sizi gerektiği kadar idrak edemeyebilir. Bu yüzden karşıda ki arkadaşların cahilliğine verin ve de kafanızı rahat tutun. Bu hâl ve durumlarınızdan asla vazgeçmeyin.
Siz iyi bir insansınız.. Kalın sağlıcakla.. 😇🙏