28 yaşında 183 boyunda 115 Kilo olarak yazıoyrum.
Haziran 9'da düğünümün olması eşimin minyon olması ve artık kendimden rahatsız olmam hızlı bir diyet programına ihtiyaç duymamı sağladı.
Arkadaşlarımın daha önce denediği ve araştırmalarım sonucu Katojenik diyete başladım.
Dün ilk gününü geçirdim baya zor geçti.
Bilmeyenler için açıklayayım günde sadece 1 öğün yemek yiyorsunuz. İlk gün baya bi zorladı bu sebep ile o 1 öğünde ise protein ağırlıklı (Et, Tavuk, Balık) besleniyorsunuz tabi her şey gram ile
Daha önce yapan arkadaşımın dediğine göre ilk hafta 4-5 kilo vereceğim ilk ay 12 2. ay 6-8 kilo arası vereceğimi söylüyor sonuçları elimden geldiğince bu posta bırakacağım haftalık olarak diyet programı arayan olursa sonuçları gözle görmüş olur.
Akşam eve gidince bir foto çekeceğim Before & After İçin
Yemek Menülerim 15.03.2022 1. Gün - 115 Kilo Sabah - Yok Öğlen - Yok Ara Öğün - Yok Akşam - 300 gram tavuk gögüsü , 30 Gr Tereyağı, 50 gram ceviz içi, 2 adet chery domates, 1 tabak kadar marul (Marul ve domates aynı tabakta ) 10 gram zeytin yağı. 2 kaşık mayonez. 16.03.2022 2. Gün Sabah- Yok Öğlen - Yok Ara Öğün - Yok Akşam - 300 gram kıyma - 2 adet L boy yumurta - 50 gram fındık içi , 20 Gram tereyağı , 2 adet chery domates, bir miktar marul.
tam buna benzer bısı dıyecekdım
bende 100 kg dayanmısdım 175 boy var
sonra çay dır kırmızı bıberdır falan denedım olmadı
sonra bı makale okudum ınternette rastladım kendımce anlatayım
bız sabah kalkınca açıkıyoruz vucut besın ıstıyor hemen onu doyuruyoruz dıyodu
halbukı yemek yemesek vucut besın ıhtıyacını yaglardan karsılayacak gıbı bısı dıyordu
bunu ılk zamna denedım ıse gıttım aksama kadar bısı yemedım 3 gun agır geldı bı sure bırakdım
sonra tekrar denedım bu sefer aksam yemegınden sonra cıkolata gıbı seyler yedım az kalsın bu dıyetı bıakıyordum
sonra çıkolata tatlı turunu de bıraktım aksamları sadece yemek yedım
tam sure veremıcem 15 gun dıyelım
ama komsu yenge sen zayıflamıssın demeye basladı 92lere kadar dustum
sonra fazla yuklenmeden arasıra kaçamak yaparak 84 lere kadar ındım
suan 90 lara geldım tekrar ama ben baya saldım bu anlattıkalrım 1 yıl onceısne aıt