28 yaşında 183 boyunda 115 Kilo olarak yazıoyrum.
Haziran 9'da düğünümün olması eşimin minyon olması ve artık kendimden rahatsız olmam hızlı bir diyet programına ihtiyaç duymamı sağladı.
Arkadaşlarımın daha önce denediği ve araştırmalarım sonucu Katojenik diyete başladım.
Dün ilk gününü geçirdim baya zor geçti.
Bilmeyenler için açıklayayım günde sadece 1 öğün yemek yiyorsunuz. İlk gün baya bi zorladı bu sebep ile o 1 öğünde ise protein ağırlıklı (Et, Tavuk, Balık) besleniyorsunuz tabi her şey gram ile
Daha önce yapan arkadaşımın dediğine göre ilk hafta 4-5 kilo vereceğim ilk ay 12 2. ay 6-8 kilo arası vereceğimi söylüyor sonuçları elimden geldiğince bu posta bırakacağım haftalık olarak diyet programı arayan olursa sonuçları gözle görmüş olur.
Akşam eve gidince bir foto çekeceğim Before & After İçin

Yemek Menülerim
15.03.2022 1. Gün - 115 Kilo
Sabah - Yok
Öğlen - Yok
Ara Öğün - Yok
Akşam - 300 gram tavuk gögüsü , 30 Gr Tereyağı, 50 gram ceviz içi, 2 adet chery domates, 1 tabak kadar marul (Marul ve domates aynı tabakta ) 10 gram zeytin yağı. 2 kaşık mayonez.
16.03.2022 2. Gün
Sabah- Yok
Öğlen - Yok
Ara Öğün - Yok
Akşam - 300 gram kıyma - 2 adet L boy yumurta - 50 gram fındık içi , 20 Gram tereyağı , 2 adet chery domates, bir miktar marul.
Benim için en zor gündü işten sonra ev bakmaya gittim, evi incele ev sahibi ile pazarlık derken 9 gibi eve girdim yemek yemem çok geç oldu, konsept gereğince yemekten sonra 4,5 saat yatamadığım için gece geç yatmak zorunda kaldım.
17.03.2022 3. Gün
Sabah - Yok
Öğlen - 50 gram ceviz (Normalde akşam yemem gerekiyor ancak yine ev bakmaya gideceğim ve saat kaça kadar süreceğini tahmin etmediğim için ara öğün koydum )
Akşam 200 gram ton balığı, 30 gram zeytin yağı, bir miktar marul3 chery domates, 50 gram fındık içi
Artık açlık hissetmiyorum, bol bol şekersiz kahve ve su tüketiyorum. Midem küçüldüğünü dün akşam farkettim 2. gün yemeğini bitiremedim birazını ayırıp yarım saat sonra yedim. Bakalım bugun kü menümü biterebilecekmiyim. Yediğim herşey ölçüm sonucu planladığım protein, yağ ve karbonhidrat değerine göre planlanıyor arkadaşlar. Salı gününe kadar 115 gram yağ, 95 gr protein, 15 gram karbonhidrat alıyorum.
22.03.2022 1. Hafta doldu - 108 kilo
Rutin güncelleme zor oluyor vaktim olmuyor 1. Haftam doldu güncel kilom 108 ilk hafta 7 kilo verdim beklenen bir durumdu.
Bundan sonra haftada 1-2 kilo gider büyük ihtimalle
Yeni kilom ile gramajlarım değişti günlük 108 yağ 90 protein 15 karbonhidrat ile devam ediyorum.
Artık zorlanma çok olmuyor ancak bazı günler işten sonra eve direk geçemiyorum ev tutum malum düğün koşturmacası o günler çok zor geçiyor.
29.03.2022 1. Hafta doldu - 103kilo
En zor haftalardan birisi oldu benim için, artık açlıkla ile ilgili hiçbir sıkıntım yok , ama psikolojik olarak çok zorlanıyorum canımın istediği şeyleri yiyememek ekmeksiz yemek bazı yemekleri beni çok zorluyor ilk 15 günü atlattığım için artık biraz daha esniyor diyet şekersiz kola, sosis, salam gibi işlenmiş ürünler de tüketebiliyorum artık.