tolgaonair adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynen çok doğru Andrew kıyafetli gelmişti iyi detay
bir dedikodu var o da Andrew yani İnanılmaz Örümcek adam için 3. film de ayrıca düşünülüyormuş. ama net duyum değil.
bu arada mesela bu haberde bence heyecan verici bir duyum ama bu da henüz net değil https://radiomoodtr.com/doctor-stran...i-gorebiliriz/
yani yeni Wolverine 'i de Doktor Strange de görürsek efsane olur.
Bizim siteyi takipte kalırsanız bazı filmlere davetiye veriyoruz hem de ön gösterimlerine yani vizyona girmeden 2-3 gün önce izleyebilirsiniz
hocam zaten ertelemelerinin sebebide andrew çekimlere dahil olmuş dedikoduları döndü. inşallah öyledir. bir kaç yerde daha okudum andrew ı getirip Spider-gwen projesi yapmak aslına bakarsanız efsane olabilir. çünkü inanılmaz 2 de sonu çok kötü bitmişti.gwen i spider olarak görmek ve ikisinini karşılaştırmak en az 700 milyon dolar hasılat olarak görüyorum.
bahsettiğiniz doctor strange gelirsek tobeyin gözücekeceğidie söyleniyor . wolverine Xmen kadrosundan bazı isimleride keza fantastik dörtlü bile bekleniyor .bana kalırsa Doctor strange büyük bir değişimin ışığı olacak . fragmnda adamın solo filmi olmasına rağmen onun haricinde herşey vardı . bildiğiniz adamın filmini sonraki gelecek filmleri altyapı olarak kullanıyorlar.
En beklediğim Doctor Strange - Morbius - She hulk